Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Valthermond en Erica zijn pas halverwege

15 maart 2018 11:15

Terwijl iedereen in de rust van Erica tegen Valthermond genoot van de koffie, thee, bier of welke versnapering dan ook sijpelden de geruchten binnen: “De scheidsrechter is geblesseerd en kan niet verder.” De geruchten werden al snel de waarheid. Kort voor de pauze liep scheidsrechter Van Dooren een kuitblessure op en verder fluiten achtte de leidsman niet verantwoord. Koortsachtig werd naar een oplossing gezocht, en wellicht ook gevonden, maar die vond in het Valthermondkamp geen genade.

De tweede helft van dit duel zal binnenkort dus plaats gaan vinden en dat begint dan bij een 0-0 stand, aangezien beide teams tot de pauze niet tot scoren kwamen. Dat mochten vooral de Valthermond aanvallers zich aanrekenen. Tot drie keer toe leverde linkerspits Jesper de Graaf een panklare voorzet af, maar Edwin Drenth, Demy te Velde en Jens Bulle wisten deze juweeltjes niet tot een goal te promoveren. Tom Meijers kopte een corner van lars Baas over. Naast enkele dreigende corners, en een mogelijkheid direct bij aanvang van het duel wist Erica Valthermond doelman Erwin Timmer niet in de problemen te brengen.