Nieuws

Nieuws

Geraniumactie 2021

27 maart 8:45  v.v. Valthermond organiseert haar jaarlijkse Geraniumactie!, i.v.m. de Coronamaatregelen deze keer niet huis aan huis door Valthermond maar te bestellen via onze website of per e-mail. Bovenaan deze pagina staat de "Bestel Button" U kunt bestellen tot 23 April, wij bezorgen op zaterdag 1 mei. U kunt ze ook afhalen bij de kantine op 1 mei tussen 10:00u en 12:00u. Bestel nu uw Geraniums en steun onze club, alvast dank. Het bestuur.meer »

109x gelezen

Contractondertekening nieuwe hoofdtrainer

3 februari 19:15  Zaterdag 30 januari vond de officiële contractondertekening plaats van onze nieuwe hoofdtrainer Kenny Koning. Kenny volgt met ingang van het nieuwe seizoen Albert Koops op als nieuwe hoofdtrainer van de A-selectie zondag 1. De vv Valthermond wenst Kenny alvast heel veel succes in het nieuwe seizoen. Hopelijk kunnen we in die tijd dan weer volop genieten van het voetbal op ons sportpark en lekker met elkaar nagenieten in de kantine. Het bestuur

124x gelezen

Contractverlenging trainer B-Selectie

3 februari 19:15  Louis van der Vlag heeft ook aangegeven om zijn contract als trainer van de B-selectie zondag te verlengen. De officiële contractondertekening vond op 23 januari j.l. plaats. Als club zijn we hier heel content mee. Wij wensen Louis alvast veel succes met de verdere voortgang als trainer van de B-selectie. Het bestuur

90x gelezen

Geluidsboxen geplaatst.

30 oktober 18:00  Langs ons hoofdveld op sportpark de Meent hebben 4 'nieuwe' geluidsboxen opgehangen. In elke lichtmast aan de tribunezijde hangt een box. Nu maar hopen dat we weer mogen voetballen om de boxen uit te testen tijdens een wedstrijd.meer »

122x gelezen

Sponsornieuws

30 oktober 13:30  Sponsornieuws, onlangs hebben we 2 nieuwe reclameborden rond ons hoofdveld op sportpark de Meent opgehangen; WB Dienstverlening en D&T Bouw uit Valthermond. Wij danken beide sponsoren voor hun vertrouwen in onze voetbalvereniging.meer »

102x gelezen

Mondkapjes

15 oktober 21:30  Nu in de FANSHOP, vvValthermondkapjes te bestellen.meer »

192x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!