Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Gelukkig en sportief 2022

1 januari 11:45  v.v. Valthermond, wenst haar leden, supporters, sponsoren, vrijwilligers een gelukkig en sportief 2022!

31x gelezen

Uitbreiding technische staf v.v. Valthermond

29 december 10:15  Bert Bruins zal na de winterstop hoofdtrainer Kenny Koning assisteren bij de trainingen van de hoofdmacht.

96x gelezen

Rolf Veerbeek nieuwe Verzorger en HJO v.v. Valthermond

29 december 10:00  m.i.v. het seizoen 2022 - 2023 heeft v.v. Valthermond met Rolf Veerbeek een nieuwe verzorger aangetrokken. Rolf is geen onbekende binnen de vereniging, zelf oud eerste elftalspeler en trainde in het verleden de tweede selectie, zal de functie combineren met de functie van Hoofd jeugd opleidingen binnen de vereniging. v.v. Valthermond wenst Rolf veel succes.

73x gelezen

Uitslag verloting VV Valthermond

3 december 16:15  Notaris mr. Veldkamp te Borger heeft de trekking verricht en de uitslag is als volgt: 1e prijs lotnummer: 1813 2e prijs lotnummer: 3250 3e prijs lotnummer: 4188 4e prijs lotnummer: 3590 5e prijs lotnummer: 4582 6e prijs lotnummer: 4395 7e prijs lotnummer: 1610 8e prijs lotnummer: 4818 9e prijs lotnummer: 2582 10e prijs lotnummer: 2029 Prijswinnaars kunnen contact opnemen met Henny Mestemaker. Namens de vereniging harte gefeliciteerd met uw prijs!

172x gelezen

In memoriam Paul Wardenburg

2 december 12:15  Woensdag 1 december jl. bereikte ons het droevige bericht dat ons erelid Paul Wardenburg op de leeftijd van 87 jaar was overleden. Hoewel we wisten dat Paul zijn gezondheid de laatste tijd achteruit ging kwam zijn overlijden toch nog onverwachts. Paul werd op 1 oktober 1946 lid van onze vereniging en bleef de club zijn hele leven hierin trouw. Als voetballer speelde hij jarenlang in het 1e elftal van onze club. Dit als keeper. Paul heerste in het strafschopgebied en dat heeft menig tegenstander geweten. Na zijn actieve voetbalcarrière bleef hij de verrichtingen binnen onze club altijd volgen. Paul was in de jaren 80 actief als bestuurslid binnen onze club. Tijdens de bestuursvergaderingen liet Paul uitgebreid zijn mening horen over bepaalde zaken en liet zich hierbij dan het kaas niet van het brood eten. Ieder weekend was Paul op het voetbalveld aanwezig om naar de wedstrijden van zijn zoons Albert en Theo te kijken. Ook op latere leeftijd bezocht Paul de wedstrijden van ons 1e team zowel thuis als uit, dit vaak samen met zijn boezemvriend Jelke Bosch. Voor al zijn werkzaamheden werd Paul na zijn bestuurlijke periode benoemd tot erelid van onze vereniging. Een titel die hij meer dan verdiend heeft. In oktober j.l. werd Paul samen met Jelke gehuldigd. Dit ter gelegenheid van hun beider 75 jarig lidmaatschap van onze vereniging. Een unicum binnen onze vereniging. Hier werd ook door de media de nodige aandacht aan besteed. Dit door een uitzending van Onze Club van tv Drenthe. Met het overlijden van Paul verliest de vereniging een man met een blauw wit hart. Hij zal een lege plek achter laten bij velen binnen onze vereniging. Wij, de vv Valthermond wensen de kinderen, familie, vrienden en kennissen veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies. Bestuur v.v Valthermond

1253x gelezen

75 joar lid van de vvValthermond

28 oktober 21:45  Een uniek feit speelde zich afgelopen zaterdag af in de bestuurskamer van VV Valthermond. Jelke Bosch en Paul Wardenburg werden namelijk gehuldigd voor het feit dat zij 75 jaar onafgebroken lid zijn van de plaatselijke trots. Bosch bereikte deze mijlpaal zelfs vorig jaar al, maar vanwege de covid-19 perikelen bleef de huldiging uit. Dat ieder nadeel ook een voordeel heeft bleek ook nu weer. Dit gaf de vereniging namelijk de kans om de huldiging te combineren. Niet alleen zijn beide heren namelijk 75 jaar lid van VV Valthermond, maar zijn het al die jaren ook al gezworen kameraden, speelden ze samen in de hoofdmacht en maakten jarenlang deel uit van het bestuur. Nog steeds bezoeken de ras Valthermonders als het even kan de wedstrijden van hun club en is de wil om te winnen nog immer aanwezig. Als dank voor hun bewezen diensten werd zowel Bosch als Wardenburg al eens benoemd tot ere-lid van de vereniging. meer »

177x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!