Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Valthermond in thriller onderuit tijdens finale

21 juni 9:15  Valthermond en nacompetitie. Tot op heden nog geen gelukkig huwelijk. Wel een huwelijk waar de vonken altijd van afspatten, maar uiteindelijk staan de blauw-witten met lege handen. Ook nu ging het in de finale weer fout. Na een waar spektakelstuk trok Rolder Boys op sportpark Noord-West in Beilen aan het langste eind. Twee minuten voor het verstrijken van de verlenging schoot Siemen Krikke naar een 3-2 overwinning, nadat er na 90 minuten een 2-2 score op het bord stond.meer »

72x gelezen

Finalewedstrijd op sportpark te Beilen

13 juni 20:30  as Zondag wordt de finale van de nacompetitie gespeeld op het sportpark van v.v. Beilen. v.v. Valthermond - Rolderboys aanvang 14:00u.

226x gelezen

Nacompetie vvValthermond - vvDalen

7 juni 22:30  as Zondag speelt v.v. Valthermond in de eerste ronde van de nacompetitie op sportpark de Meent tegen v.v. Dalen. De wedstrijd begint om 14:00u.meer »

267x gelezen

In memoriam Wim van den Heuvel

29 mei 21:00  Zaterdagmorgen 28 mei jl. bereikte ons het droevige bericht dat ons voormalige hoofdtrainer, vrijwilliger en erelid Wim van den Heuvel op de leeftijd van 83 jaar is overleden. Hoewel we wisten dat herstel van zijn ziekte niet meer mogelijk was kwam zijn overlijden keihard aan binnen onze club. Kijkend naar de lange voetballoopbaan van Wim dan lopen de verenigingen Germanicus en Valthermond hier als een rode draad door heen. Achttien jaar Germanicus, twintig jaar Valthermond. Een heel voetballeven is Wim bij beide verenigingen actief geweest. Een unicum in de voetbalwereld. Wim, een gedreven, gemotiveerd, open , eerlijk en vooral sociaal persoon. Met iedereen maakte hij een praatje en vroeg hij hoe het met jou en je verdere familie ging. Dat sierde de mens Wim van den Heuvel. Een uniek mens. Wim van den Heuvel, als jonge kerel van 40 jaar in 1979 als hoofdtrainer binnen onze vereniging gekomen. Wie toen gedacht had dat deze verbintenis 20 jaar zou gaan duren zou voor gek worden verklaard . Het werden er echter 20 jaar. Wim had in zijn beginperiode bij onze vereniging tegen onze toenmalige doelman Kasper Jansen gezegd dat hij nooit meer zo lang bij een vereniging zou blijven als bij zijn vorige vereniging. Wat Wim toen echter bedoelde met “niet lang” is voor ons nog steeds een raadsel. Wim was er voor de gehele vereniging. Op de zaterdagmorgen werd er door de A selectie nog getraind, s’middags voetbal kijken bij de jeugd. Op de zondagmorgen bij het 2e kijken vervolgens een 'Elingsoep' eten bij Harrie Eling om dan samen weer de voorbereidingen te treffen voor de wedstrijd van Valthermond 1 op de zondagmiddag. Dan is het 1999. Wim geeft aan het bestuur aan, dat hij na 20 jaar zal gaan stoppen als trainer van onze vereniging. Aan een heel lang dienstverband tussen de vereniging en Wim komt dan een einde. Een periode waar leef en leed met elkaar is gedeeld. Een uniek persoon ging de vereniging verlaten als actief trainer. Voor al zijn werk binnen onze club werd Wim tijdens de algemene ledenvergadering in 1999 unaniem benoemd als erelid . Een onderscheiding die voor weinigen binnen een vereniging is weggelegd. Wim , een verenigingsman in hart in nieren. Veel spelers die toen in Valthermond 1 speelden hebben gedurende die periode nooit onder een andere trainer gevoetbald. Zij hebben samen met Wim , hoogte en dieptepunten meegemaakt gedurende die periode. In Wim verliezen wij een zeer gewaardeerd en betrokken mens met een groot blauw wit hart. Hij laat een grote lege plek achter binnen onze vereniging. Een nobel en heel fijn mens is ons ontvallen. Wij, de vv Valthermond wensen Wil, Monique & Mathijs, Harrie , Ellen & Sanna, familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte toe met het verwerken van dit zware verlies. Henk Smid, voorzittermeer »

227x gelezen

Zondag 2 kampioen

28 mei 15:15  Het tweede elftal van v.v. Valthermond is met een ruime voorsprong kampioen geworden in de zondag eerste klasse. Spelers en begeleiding van harte gefeliciteerd!

121x gelezen

Poiesz jeugdsponsoractie actie

28 mei 13:15  Ruben en Jesse hebben names de vvValthermond de cheque van de Poiesz Jeugdsponsoractie in ontvangst nemen. Wat hebben we met elkaar een mooi bedrag binnen gehaald. Iedereen die mee gespaard heeft hartelijk dank.meer »

46x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!