Uitslag verloting

Gisteren, 2 december 11:45  2 december heeft notaris Veldkamp & Prins te Borger de winnende lotnummers getrokken: 1e prijs lotnummer 4901 2e prijs lotnummer 4150 3e prijs lotnummer 4333 4e prijs lotnummer 3696 5e prijs lotnummer 1209 6e prijs lotnummer 1901 7e prijs lotnummer 2529 8e prijs lotnummer 3139 9e prijs lotnummer 1054 10e prijs lotnummer 1907 Prijzen zijn af te halen in de kantine op vertoon van het origineel lot. Niet afgehaalde prijzen vervallen na 31 januari 2023.

Noordster - Valthermond

21 november 11:45  Valthermond heeft zich afgelopen zondag een slechte dienst bewezen door van hekkensluiter Noordster met 2 – 1 te verliezen. Noordster had tot aan de wedstrijd een doelsaldo van 19 tegen en 0 voor. Vorig seizoen moest een wijze les voor Valthermond zijn, verloren van Lewenborg en Veendam heeft toen uiteindelijk Valthermond het kampioenschap gekost en ook de nederlaag tegen Twedo zou een waarschuwing moeten zijn geweest om goed en gemotiveerd aan een wedstrijd te beginnen. Vanaf het begin werd er traag en onzorgvuldig gespeeld. Keeper Noah had geluk dat een lange onderschepte bal niet door een speler van Noordster met een lob over Noah heen ging. Valthermond was onnauwkeurig aan de bal en Noordster kwam veelvuldig goed door via hun rechterkant. meer »

vvValthermond - Helpman

14 november 19:00  Het was voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd. Voor Helpman om aansluiting bij Valthermond te houden en voor Valthermond om zijn leidende positie te verdedigen cq te vergroten. Valthermond begon sterk aan de wedstrijd. Helpman liet zich inzakken en liet daarbij de bal aan Valthermond. De eerste beste kans voor Valthermond was direct al raak. In de 8e minuut scoorde Erik Jan Veerbeek na een schitterende assist van Alwin Braakman de 1 – 0. Na deze voorsprong waren er een 5 tal slordige minuten aan Valthermond zijde zonder dat Helpman zich hierdoor kansen creëerde. Daarna herpakte Valthermond zich en golfde de ene na de andere aanval op het doel van Helpman af. Er werd veelvuldig van positie gewisseld en werd de bal steeds op het juiste moment de diepte ingespeeld. Na weer een mooie aanval in de 14e minuut was het ditmaal Yordi van der Laan die op de juiste plaats stond en kon afronden na aangeven van Erik Jan Veerbeek 2 - 0. De koek was hierbij nog niet op want na 25 minuten spelen was het wederom Erik Jan Veerbeek die de 3 – 0 op het scorebord liet vermelden. Dit na een prima voorzet van Milan Draijer. Een dominante eerst helft van Valthermond met bij vlagen heel goed voetbal. meer »

Annen - Valthermond 0 - 2

7 november 20:30  Valthermond moest zondag aantreden tegen Annen. Voor Valthermond altijd een stugge tegenstander. Voor Valthermond was het belangrijk om de 3 punten mee naar huis te nemen om zodoende de 1e plaats te consolideren. Nadat vorige week in een enerverende strijd met 2 – 2 gelijk werd gespeeld tegen WKE was dit een eenzijdige wedstrijd met Valthermond als bovenliggende partij. Valthermond had de eerste helft een groot overwicht en daardoor het meeste balbezit. Annen probeerde wel druk te zetten maar dit lukte hun niet doordat Valthermond vroeg stoorde en daardoor de bal weer snel in eigen bezit hadden. Hoewel veel in balbezit leverde dit niet veel kansen op doordat Valthermond in de eindfase niet nauwkeurig genoeg was.meer »

Reclamebord Old Smuggler Valthermond

31 oktober 19:00  Afgelopen vrijdag hebben we een nieuw sponsorbord geplaatst rond het hoofdveld. Het bord van Old Smuggler van Harm Greven want aan de ballenvanger. Harm bedankt! Het Bestuur vvValthermondmeer »

Valthermond - WKE’ 16. Een gelijkspel vol spektakel.

31 oktober 18:45  Een derby op het scherpst van de snede gespeeld eindigde zondagmiddag op ons sportpark “de Meent” in een 2 – 2 gelijkspel. Een derby uit het boekje, passie, emotie , inzet en veel strijd was er gedurende de gehele 90 minuten. Het spel was niet altijd even goed maar dat werd ruimschoots goed gemaakt door de spanning en vele kansen aan beide zijden. Vanaf Valthermond zijde begonnen we de wedstrijd niet goed. Er werden weinig duels gewonnen en aan de bal was het te onnauwkeurig. WKE was vooral in het begin dreigend via hun rechterkant. Na een omzetting bij Valthermond kwam hier geen gevaar meer vandaan. Veel duels speelden zich op het middenveld af. In de 40e minuut kreeg WKE een vrije schop te nemen op de rand van het strafschop gebied. Lorenzo Hendriks schoot de bal in de rechterbovenhoek achter onze keeper Noah. Met 0 – 1 gingen de beide ploegen de rust in. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!