Annen - Valthermond 0 - 2 - Voetbalvereniging Valthermond

Annen - Valthermond 0 - 2

7 november 2022 20:30

Valthermond moest zondag aantreden tegen Annen. Voor Valthermond altijd een stugge tegenstander. Voor Valthermond was het belangrijk om de 3 punten mee naar huis te nemen om zodoende de 1e plaats te consolideren. Nadat vorige week in een enerverende strijd met 2 – 2 gelijk werd gespeeld tegen WKE was dit een eenzijdige wedstrijd met Valthermond als bovenliggende partij. Valthermond had de eerste helft een groot overwicht en daardoor het meeste balbezit. Annen probeerde wel druk te zetten maar dit lukte hun niet doordat Valthermond vroeg stoorde en daardoor de bal weer snel in eigen bezit hadden. Hoewel veel in balbezit leverde dit niet veel kansen op doordat Valthermond in de eindfase niet nauwkeurig genoeg was.

In de 2e helft veranderde er niet veel in het spelbeeld. Valthermond veelvuldig aan de bal zonder echt gevaarlijk te worden. Na 70 minuten konden we de eerste grote kans noteren. Milan Draijer nam de bal knap aan maar schoot helaas net over. Annen wist in de 75e minuut nog een goede kans te creëren maar deze werd prima gepakt door onze keeper Noah. Zo kroop de wedstrijd naar het einde met nog steeds de       0 – 0 op het scorebord. Invaller Yordi van der Laan brak uiteindelijk de ban door 4 minuten voor het einde van de wedstrijd de 0 – 1 te scoren . Een schot van Erik Jan Veerbeek ketste af op de voeten van de keeper van Annen waardoor Yordi de bal over de doellijn kon tikken. In de 92e minuut liep een speler van Annen nog tegen een rode kaart aan na een forse charge op Jorn Draijer. Ver in blessuretijd viel toch nog de 0 – 2 door Erik Jan Veerbeek, dit na aangeven van Yordi van der Laan.

Foto's Kees Rustenhoven <<klik hier>>

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!